top of page

Ali Uzun

Ali is de trotse eigenaar van het familiebedrijf Kledingreparatie en Stomerij Uzun met ruim 40 jaar ervaring.
Al op jonge leeftijd, vertrok Ali uit zijn geboortestreek Konya naar het cosmopolitische Istanbul om het kleermakersvak in de praktijk te leren.
Kledingreparatie Uzun

Het is in Taksim en Beyğlu, hart van het moderne Istanbul met daarin gerenommeerde ateliers waar Ali het vak geleerd heeft (1977-1986).

In 1988 in Nederland gearriveerd, werkte Ali bij verschillende firma's. Sinds 10 jaar heeft Ali zich als zelfstandig ondernemer in Amsterdam gevestigd.

Sinds maart 2018 hebben we ons nieuwe filiaal in de Voorstraat 8 te Nederhorst den Berg geopend.

Yusuf 

 

Na het afronden van de middelbare school, is Yusuf in de leer gegaan bij zijn vader. "Mijn vader is een strenge leermeester, makkelijk is het niet", zegt hij glimlachend. Hij heeft inmiddels zijn vaardigheden zodanig ontwikkeld, dat hij naast zijn strenge leermeester met trots plaats mag nemen.

Yusuf heeft de leiding van het atelier in Amsterdam.

professioneel

flexibel

betrouwbaar

DSC_3151.jpeg
Aydin

 

Na zijn middelbare school, heeft Aydin zijn studie aan de Politieacademie afgerond. Uiteindelijk vond hij het toch aantrekkelijker, als zelfstandig ondernemer naast zijn vader plaats te nemen. Sinds 2018 is hij de hoofd verantwoordelijke van het atelier in Nederhorst den Berg. Hij doet het met veel plezier en toewijding.

bottom of page